Lurraldeko 1. mailako taldeak 5-5 berdindu zuen Hirukide Eskolapioak Plomix-en aurka partidu lehiakor batean. Lehen zatia Laubururena izan zen, jokoa baloiaren jabetzarekin kontrolatzen zuen, nahiz eta aurkaria markagailuan aurreratu, atsedenaldira 3-1eko emaitzarekin iritsi ziren. Emaitza honek kantxan ikusitako nagusitasuna islatzen zuen.

Bigarren zatian Hirukide Plomix-ek gehiago estutu zuen eta etxekoak jokoaren hainbat zatitan gaindituta ikusi ziren. Bi taldeen etengabeko lehiaren ondoren, partiduaren amaierara 5-5eko emaitzarekin iritsi ziren, emaitza honek ez zuen inor asebete.

Kadeteek larunbatean 9-2 irabazi zuten Erain-en aurka partidu bikain batean. Piparreroen nagusitasunarekin hasi zen, 3. minuturako Alvaro-ren bitartez aurreratu ziren. Emaitza honekin Lauburuk konfiantzan irabazten zuen eta golak iristen joan ziren atsedenaldira 5-1eko emaitzarekin iritsiz.

Bigarren zatian lehenengoaren gauza berbera, ibartarren erabateko nagusitasuna 9-2 emaitzarekin amaitzeko, golegileak Alvaro, Gurru, Alex (2), Julen (2), Issam (2) eta Aimar izan ziren.

Lauburu K.E. Ibarra – Berastegi nesken taldeak ostiralean Anoeta F.T. menderatu zuen 8-1eko emaitzarekin. Partidua berehala jarri zen etxekoen alde, 5. minuturako 3-0ekoa zegoen markagailuan, nagusitasunak lehen zatian zehar jarraitu zuen eta atsedenaldira 5-0ekoarekin joan ziren.

Bigarren zatia nahasiagoa izan zen, baina baloiak Lauburu – Berastegiren oinetan jarraitzen zuen, 3 gol gehiago sartu zituzten 8-1eko emaitzarekin amaitzeko. Golegileak Mireia (2), Lierni (2), Ane (2), Naroa eta Oihane izan ziren.  Uzturpe – Lauburu K.E. talde infantilak ezin izan zuen The English School taldearen aurka eta partidua 8-1 amaitu zen Mons Kiroldegian.

DSC_048999-2

Argazkia: Lauburu - Berastegi nesken taldea

El equipo de 1ª División Provincial empató a cinco tantos en un disputado partido ante Hirukide Eskolapioak Plomix. En la primera parte el dominio correspondió a Lauburu, controlaba el juego con la posesión, y aunque se adelantó el equipo visitante, al descanso se llegó con un 3-1 que reflejaba el dominio visto sobre la cancha.

En la segunda parte Hirukide Plomix apretó más y los locales se vieron desbordados en muchas fases del juego. Tras un constante toma y daca por parte de los dos equipos, se llegó al final del partido con 5-5 en el marcador, resultado que no contentó a ninguno de los dos conjuntos.

Los cadetes vencieron por 9-2 a Erain el pasado sábado en un gran encuentro. Comenzaba con dominio de los piparreros, que para el minuto 3 ya se adelantaban por mediación de Álvaro. Con este resultado Lauburu ganaba en confianza y comenzaron a llegar los tantos en una primera parte que terminaba 5-1.

En la segunda mitad el mismo guión que en la primera, dominio absoluto de los ibartarras para terminar con un marcador de 9-2, los goleadores fueron: Álvaro, Gurru, Alex (2), Julen (2), Issam (2) y Aimar.

El conjunto femenino Lauburu K.E. Ibarra Berastegui goleaba a Anoeta F.T. el pasado viernes con un contundente 8-1. El encuentro se puso muy de cara desde el principio, para el minuto 5 ya vencían por 3-0, el claro dominio continuó durante la primera mitad que terminaba con 5-0.

La segunda parte el partido fue algo mas trabado, pero el balón seguía estando en pies de Lauburu Berastegi, que marcaba tres goles más para terminar con 8-1 en el marcador, con tantos de Mireia 2, Lierni 2, Ane 2, Naroa 1 y Oihane 1. Los infantiles Lauburu K.E. Uzturpe cayeron por 8-1 en el polideportivo Mons frente a The English School.