Larunbatean denboraldiko azken-aurreko norgehiagoka jokatu genuen. Oso partida garrantzitsua zen, erabakigarria izan zitekeelako denboraldi honetan Play Offerako sailkatuko diren taldeak erabakitzeko orduan. Hala ere, goiz hartan bertan Zierbenan gertatzen zenaren mende geunden, gure aurkari zuzenak ere igandean jokatzen baitzuen bere neurketa.

Dani, Raul, Gorka, Chuky eta Zalduarekin hasi genuen partida. 2:30. minutuan, aurkariak sortu zuen lehen arrisku jokaldiak markagailua estreinatu zuen gola ekarri zuen (0-1). Hala ere, 3 minutu geroago, lapurreta baten ondorioz, Cecik jaso, eta berdinketa ipini zuen helburua lortzeko borrokan jarraitzeko.

1-1ekoarekin, behin baino gehiagotan egon ginen gauzatzeko zorian. Estrategia jokaldiak ondo ateratzen zitzaizkigun, baina atezain bisitariak gola saihestu zuen haietan guztietan. Hala ere, hurrengo gola errioxarren alde iritsi zen, guri bizkarra irabazita, Dani ere gainditu zutenean (1-2).

Gero, jokoan genuen guztia jakinda, argi zegoen intentsitatea handitu behar genuela, baina justu kontrakoa egin genuen. Ez genuen lortzen jokoan sartzea, eta atsedenaldira 1-2koarekin joan ginen.

Aldageletatik bueltan, Dani, Txiki, Ivan, Ceci eta Raulekin hasi genuen bigarren erdia. Baloia jokoan jarri eta bi minutura, Gorkak gure jarrerari buelta emateko aukerak genituela sinetsarazi zigun (2-2), area barrutik gol bikain bat sartuta. Hala ere, estutu ezinik jarraitu genuen, eta Errioxako taldeak aldea handitu zuen beste bi golekin, biak bi lapurreta aprobetxatuta (2-4).

Horrela, amaierarako 8 minutu luze falta zirenean, eta gure egoera ikusita, Diestrok 5eko jokoa aukeratu zuen. Horrela, Chukyren jaurtiketa on batekin hurbiltzea lortu genuen, 3-4koa amaierarako 2:11ra jarrita. Hala ere, gerturatze hura ez zen nahikoa izan 3 puntuak eskuratzeko, eta beraz, ezta azken jardunaldian Play Offeko laugarren postua eskuratzeko probabilitate handienarekin borrokan jarraitzeko ere (Zierbenak garaipena lortu zuela kontuan hartuta).

Neurketa ez zen ona izan, baina une honetan gure mezu bakarra hau da: INDARRA, KONFIANTZA ETA ERANTZUKIZUNA, honaino iritsi bagara merezi dugulako delako. Ezer ez dago galduta, eta helburua oraindik lortzeko modukoa da. TALDE HONEKIN, HORREN BILA GOAZ!!!! ZALANTZARIK GABE!!!! GOOOOOOAZEN!