Larunbatean Zaragozara joan ginen Ligako hirugarren jardunaldia jokatzera Full Energia Zaragoza Bren aurka. Beren ezaugarriak kontuan hartuta, bagenekien partida bizia izango zela, baina prest geunden zetorrenari aurre egiteko.

Horrela, Dani, Alvaro, Oscar, Chuky eta Uri bostekoarekin hasi genuen norgehiagoka. Lehen 20 minutuak oso lehiatuak izan ziren, eta horrek atsedenaldira gol bakarreko aldearekin iristea eragin zuen. Alvarok sartu zuen gol hori, gure 11 zenbakiak, 8:36. minutuan. Hala ere, berdinketa iritsi ahal izan zen bigarren zatiaren aurretik, Txikik txartel gorria jaso baitzuen, eta aurkariak nagusitasunean jokatzea eragin zuen horrek. Indar mental handiarekin, eusten eta markagailuan aurretik mantentzen jakin genuen.

Aldageletatik itzuli ondoren, gure entrenatzaileak boskotea errepikatu zuen eta, lehen 4 minutuak pasata, Chukyren urruneko jaurtiketa batek 0-2koa jarri zuen. Ondoren, Iliasek abantaila handitu zuen (0-3) amaierarako 11 minutura. 3 goleko aldea izan arren, asko geratzen zen aurretik. Horrela, egoera kudeatzen jakin genuen, eta horri esker, besteak beste, ondo erantzun genion etxekoek amaierarako 7 minuturen faltan aukeratu zuten atezain jokalariaren irudiari. Ondo eutsi bagenion ere, Full Energía Zaragozak behin betiko 1-3koa ezarri zuen azken txistua entzuteko 3:33 falta zirenean.

Honako hau adierazi zuen Jotak partidaren amaieran: “Ondo defendatu dugu, eta garaipen oso garrantzitsua lortu dugu etxetik kanpo. Sailkapeneko bost puntuek Indar handia ematen digute orain arte izan ditugun bi berdinketen ondoren”.

Hiru puntu horiek gehituta, indar handiagoz heltzen diogu 22-23 denboraldiak prestatu digun guztiari. GOAZEN LAUBURU!!!!