Garaipen oso garrantzitsua lortu genuen atzo, azken hasperenean irabazi genuen partida berri batean. Horri esker, funtsezko 3 puntu lortu ditugu sailkapenean gora egiten jarraitzeko.

Oscar, Alvaro, Chuky, Uri eta Dani bostekoarekin hasi genuen norgehiagoka. Nahiz eta hasieratik berdintasuna nagusi izan, etxekoek markagailua estreinatu zuten 2.minutuan, penaltiz (1-0). Horren aurrean, 5 minutu gehiago behar izan genituen erantzuteko, Ericek sartutako golarekin (1-1). Aurrerago, Chukyk aurretik jarri gintuen 15. minutuan (1-2), eta, ondorioz, ez ginen partidatik irten, eta sentsazio positiboei eutsi genien. Hala ere, 4 minutu geroago eta seigarren falta baten ondorioz, Ribera Navarrak ez zuen aukera alferrik galdu, eta berriro berdindu zuen partida penalti bikoitz baten bidez (2-2).

Aldageletatik bueltan, Boli, Chuky, Ilias, Eric eta Dani bostekoarekin hasi ginen. Beste behin, aurkaria hasi zen minutuak gidatzen, eta, ia lehen jokaldian sartu zuen gola (1:30). Hala ere, guk ere jakin genuen intentsitateari eusten, eta 3-2koarekin 30 segundo besterik ez zituen behar izan Ikerrek taldea markagailuan hurbiltzeko (3-3). Oso entxufatuta, beste bat sartu zuen barrura bigarren zatiko 4. minutuan (3-4).

Aurretik joko asko geratzen zela jakitun, tentsioa eta txartel horiak hasi ziren neurketako protagonistak izaten. Horren aurrean, ondo eutsi genion, baina beste penalti bat iritsi zen, nafarrek alferrik galdu ez zutena (4-4).

Berdinketaren ondorioz, 5eko jokoaren alde egin zuen gure entrenatzaileak; izan ere, inoiz ez bezalako emaitzak eman ditu azkenaldian erabaki horrek. Horri esker, Bolik, aurreko jardunaldian estrategia honetan oso ondo erantzun zuenak, partida erabakita utzi zuen (4-5) amaierarako 3 minutu baino gutxiago falta zirenean. Jakina, etxekoek ez zuten amore eman, eta 5×4 erasoa aukeratu zuten haiek ere. Hemen, zalantzarik gabe, bikain aritu zen gure Dani atezaina, batez ere, kronika honen norabidea aldatu zezaketen bi jaurtiketa indartsu urrunduta.

Atzoko garaipenarekin, hirugarren postuan jarri gara 11 puntu pilatuta. Jardunaldi asko ditugu aurretik, eta horrela jarraitu behar dugu! Jotak norgehiagokaren amaieran adierazi zuen bezala: “gehitu, gehitu eta gehitu egin behar dugu, dena oso azkar aldatzen baita kategoria honetan”. GOAZEN LAUBURU!!!